Stichting Nationale Gedenkdagen

Nieuws

Koningsdag 2021

Voor de tweede keer op rij kunnen de feestelijkheden rondom koningsdag niet plaatsvinden. De plannen liggen klaar op de plank. Ook al zouden de besmettingscijfers heel snel dalen, dan nog is er onvoldoende tijd om de betreffende vergunning te krijgen van de gemeente.

Wij hopen natuurlijk, dat het goed met u gaat en waar zou het Oranjecomité geweest zijn zonder uw steun en inspanning!

Het comité is lid geworden van de KBOV (Koninklijke Bond van Oranje Verenigingen). Koningsdag 2021 staat in het teken van Saamhorigheid. De KBOV biedt suggesties en ideeën aan om met name voor kinderen en ouderen er een bijzondere feestelijke dag van te maken.
Vanaf vandaag gaan wij deze ideeën uitrollen en wordt u via onze website en via het Naarder Nieuws op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Een van onze eerste acties is: Stuur een brief aan de koning. Op de website https://postvoorhetpaleis.nl/ is alle informatie over dit initiatief terug te vinden.

Buiten onze wens, dat we allemaal snel gevaccineerd zullen zijn, er minder zieken zullen zijn en vooral het “nieuwe” leven weer op gang zal komen, willen we vooral weer feest met elkaar vieren. Uiteraard met Koningsdag!

Met vriendelijke groeten,
Het bestuur van de Stichting Nationale Gedenkdagen

Gerda Hafkamp en Friso ten Brink

Organisatie

Voor het jaarlijks organiseren van Koningsdag en de 4 mei herdenking heeft het Oranje Comité vrijwilligers nodig. Wij zijn voor de organisatie van de Kindervrij markt op Koningsdag op zoek naar twee vrijwilligers. Daarnaast hebben wij ook vrijwilligers nodig voor fondsen werving en communicatie. Heb je interesse neem contact op met Gerda Hafkamp (0622571957; e-mail trust [at] xs4all [dot] nl of Friso ten Brink ( 0624129140;e-mail frisotenbrink [at] kpnmail [dot] nl )